VvE: Verantwoordelijk Voor Eigendom


Een VvE besturen? Dan bent u verantwoordelijk voor het beheer van zon beetje het waardevolste bezit van uw leden: hun woning. Dat gaat om grote bedragen. Bovendien zijn mensen vaak emotioneel betrokken bij hun huis.

De beslissingen van de Vereniging van Eigenaars worden kritisch gevolgd en het is bijzonder lastig om het iedereen naar de zin te maken. Ga er maar aan staan!

Verantwoordelijkheden uitbesteden


Steeds meer VvE-besturen zoeken professionele hulp om de werklast te verlichten en risicos te verlagen. Fintec VvE Beheer verleent deze hulp dan ook aan ruim 80 VvEs van appartementcomplexen in de Bollenstreek.

De meeste besturen besteden hun gehele beheer (administratie, financieel management en technisch beheer) uit. Maar u kunt ook specifieke beheersonderdelen uitbesteden aan onze experts. Zij draaien mee in uw team. Als dragende kracht, maar zonder uw rol over te nemen.

Vaste prijzen


Onze service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Maar wat niet vanzelfsprekend is, is onze meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij komt ook nog dat wij met vaste prijzen werken, u weet dus exact waar u aan toe bent.

Samenwerken is communiceren


Fintec VvE Beheer ziet het als kerntaak de Verenigingen van Eigenaars optimaal van dienst te zijn. Een goed voorbeeld van onze klantgerichtheid is deze in VvE-land unieke site.

Bestuur en bewoners kunnen hier elk op hun eigen niveau inloggen op een afgeschermde omgeving om alle relevante facetten van hun wooncomplex online te bestuderen en te managen.

Uw eigen VvE-website


Op de gepersonaliseerde, afgeschermde site die Fintec elke VvE aanbiedt, bundelen we alle relevante informatie over uw eigen vereniging. De notulen van de laatste vergadering, de splitsingsaktes, een overzicht van de verzekeringspolissen, de meerjaren onderhoudsbegroting en het eigenaarsregister... alles is online beschikbaar.

Verder kunt u via de site een storing doorgeven en vragen stellen aan het bestuur of de professionals van Fintec. Waarbij u steeds op de hoogte blijft van de voortgang. Kortom, het betreft een unieke digitale ondersteuning en service; 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hier leest u er meer over.

Specialisten in VvE beheer


  • Full service
  • Betrouwbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Vaste prijzen
  • De specialist van de Bollenstreek
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
Vacature:
Technisch Beheerder
Financieel medewerker
Algemene voorwaarden Privacy Statement Disclaimer
"Fintec VvE Beheer is onder nummer 28056062 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag"